Jarno van Erp is de Master van Indoor de Bergen 2016

Jarno van Erp wist bij het Master springen, gesponsord door de Molenkoning, het hoofd koel te houden en vertrok zodoende met de winst en een mooi extra kado aangeboden door Welten Juweliers naar huis. De A-Kader Young rider wist in de vierde ronde van de Masters het hout boven te houden, in tegenstelling tot routinier Wiljan Laarakkers.

De ruiter uit Oss nam het op tegen 11 collega’s. Nadat Max de Mol in de derde ronde uit viel werd de strijd beslecht in een battle met Wiljan Laarakkers. De speedruiter hield alleen het hout niet boven met Nerono Z, waardoor de foutloze rit van Van Erp en Bon Giorno Go goed was voor de winst in de proef waarmee Indoor de Bergen traditiegetrouw afsloot.

Harrie Wiering wint met Dee Dee de Grote Prijs

Harrie Wiering nam het tegen 40 combinaties op in de Grote Prijs over 1.40m, gesponsord door HWC Uitzendbureau. Daarvan mochten 16 duo’s retour komen in de barrage en zij legden elkaar het vuur aan de schenen. Vijf paarden kwamen foutloos door de finish, waarvan niemand zo rap als Dee Dee. De Ultimo-nakomeling was met Wiering ruim 2,5 seconden sneller dan de nummers twee, Johan Klein Zieverink met Galapagos. Teddy van de Rijt werd derde.

Comments are closed.