We zijn er klaar voor!

Alle voorbereidingen voor de 30ste Indoor zijn getroffen en we zijn al druk bezig met de opbouw. We zijn heel blij dat we wederom een zeer sterk deelnemersveld hebben en alle rubrieken vol zitten. Het beloven opnieuw 5 prachtige sportieve dagen te worden.

Anders dan in de voorgaande jaren sluiten we op zondag nu niet af met het traditionele Master springen maar is de finale rubriek nu de rubriek The Masters van de Masters. In deze rubriek nemen de winnaars van de Masters van de afgelopen 30 jaar het tegen elkaar op. Vele winnaars rijden inmiddels bij de internationale top maar toch heeft iedereen aangegeven dit een zeer bijzonder initiatief te vinden waar zij graag aan deelnemen. Vermeldenswaardig is dat Albert Voorn en Leon Thijssen zeker zullen rijden. Ook Eric en Maikel van der Vleuten hebben toegezegd dat zij het uiterste zullen doen om aan deze finale rubriek deel te nemen. Alle overige coryfeeën die eerder de Masters gewonnen hebben verwachten wij zoveel mogelijk aan de start.

Alle ingrediënten om er een zeer waardige laatste editie van te maken zijn aanwezig en wij hopen en vertrouwen erop dat het publiek ook massaal haar weg naar Wanroij weet te vinden.

Klik hier voor het volledige programma van ons concours.

Bestuur Indoor de Bergen
Wim Verhagen, voorzitter

Comments are closed.